Kinderdagopvang De Blokkendoos

Neeltje Groentjesstraat 4
1901RM Castricum

06-11243121
reginacastricum@hotmail.com

Over ons

Ons bedrijf De Blokkendoos is een nieuwe kleinschalige kinderdagopvang in Castricum. De Blokkendoos onderscheidt zich op een aantal manieren van de reguliere kinderdagverblijven en kent daarnaast nog enkele aantrekkelijke aspecten.

  • Ouders kunnen, in tegenstelling tot de kinderdagverblijven, ervoor kiezen om uitsluitend de daadwerkelijk opgepaste uren te betalen. Er hoeft niet te worden gewerkt met langdurige contracten; er is slechts sprake van een opzegtermijn van twee maanden.
  • De kleinschaligheid biedt persoonlijke aandacht voor het individu. Er zijn dagelijks maximaal 5 kinderen waarvan maximaal twee baby's aanwezig.
  • Door middel van een webcam (u ontvangt uw persoonlijke inlogcode) kunt u op elk gewenst moment virtueel een kijkje komen nemen en zien (en horen) hoe uw kind zich vermaakt.
  • De openingstijden zijn in principe ma. t/m vr. van 07.00 uur tot 18.00 uur (steeds in overleg)
  • De ouders zijn niet gebonden aan vaste tijden: een keer een uurtje eerder of later kan altijd als dat vooraf kenbaar wordt gemaakt.
  • Met uitzondering van de eerste vier weken van de zomervakantie is De Blokkendoos het hele jaar geopend.

 

De Blokkendoos werkt samen met diverse gastouderbureaus, waaronder Okido (Heemskerk). Kinderen worden in principe hier aangemeld, ouders betalen dan maandelijks een kleine bijdrage voor de bemiddeling. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunt u kiezen voor een betaling op urenbasis (u betaalt darmee alleen de werkelijke oppastijd) of op contractbasis (u betaalt maandelijks een vast bedrag). Alle kosten voor de opvang zijn fiscaal aftrekbaar als u daarvoor kiest. 

 

Het personeel van de De Blokkendoos beschikt over alle benodigde diploma's of is daarvoor in opleiding. Gezondheid, creativiteit en sportiviteit staan hoog in het vaandel. Dagelijkse beweging met de juiste voeding gekoppeld aan een variatie van activiteiten staan garant voor een plezierige dag voor iedereen!

 

Het is belangrijk om te weten dat Kinderdagopvang De Blokkendoos aan alle eisen van de GGD voldoet en daarmee een volkomen veilig onderkomen biedt! Enkele voorbeelden: 100% voorzien van veiligheidsglas, geen toegang tot stopcontacten.

U bent bij ons hartelijk welkom : contact.

Webcam bekijken? Klik op de link. 

192.168.178.50:8182/view/viewer_index.shtml?id=79

 

 

Onze partners

www.gastouderbureau-okido.nl

www.4kids.nl